☾ - Kan hända att det är larv men ljuger, det gör jag inte.

måndag, september 3

Solen, pararellt eller 90 grader?

VA VA VASA??? SLÅ MIG SLÅ MIG SLÅ MIG
(någon slår mig mycket, hårt och länge)
Några blir arg, några blir ledsna, jag trodde jag kunde och var båda men jag är för det mesta ganska ledsen.

"Min mor har alltid sagt att 'du får aldrig bli ihop med en halva för att känna dig själv hel' men jag börjar känna att jag börjar bli ganska hel"

"Varför tycker du inte om mig längre?"
"Det gör jag visstde.." (DET GÖR JAG VISSTDE JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!!) Men det är liksom så svårt att säga det rakt ut speciellt till henne. Jag är i någonslags bakisångestdimma för tredje dagen i rad nu. Luktar på tröjor. Vill vara hel. Börjar jag också bli hel? Jag vet inte, ibland tror jag det. Ibland tror jag att allting kommer ordna upp sig med allt och alla. Att alla kommer finna sin egna peace typ men många kan vara så jävla naiva ibland och bara droga och fucka med allt och JAG VEEEET JAG VEEET JAG HAR SJÄLV GJORT DEEET MEN JAG VET BÄTTRE NU VÄRLDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (eller vet jag det?? Lyssnar ändå på "Lukter runt holken" med gamle Micke men jaja MANNEN.)

ÄSCHHHH LITE NAIV ÄR VÄL JAG OCKSÅ. Fattar;

Det går liksom inte. Fast det gör det visste. Situation. Typs. Poly. Dör. PK. Fittor fittor fittor med gröt i. Nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo jag har väl ganska mycket såntdär.. såntdäär..... såntttädääääärärärrrrrrr käääääääääääääärleeeeeeeeeeeeksssssssssprooooooooooooobleeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
VEM SKA JENNA VÄLJA? Jag vill inte välja mellan folk.

Här är mitt konkreta problem:
Jag vet inte hur jag skall handskas med tiden och spendera tiden 50 % på varderakärleksrelation jag har. Nej inget polyamoröst ALLS. Jag är monogam. Yes. Men jag är ju ändå dragen till många. Och jag är ju ändå kär i dig OCKSÅ. Men ja. Bästiz eller pojkvän?????? Vill ju vara hel med båda!!!!!!!!!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

alla vackra ord