☾ - Kan hända att det är larv men ljuger, det gör jag inte.

lördag, mars 3

blueNuuuUUuuu. VILL JAG SPY ÖVER DIN DY, se in i dina ögon och ut ifrån din vy. vilken del av mig får plats i ditt liv utan ett stort monsterkliv? Skall jag sträva efter att gräva i din bil och köra i din fil? Eller dra på färd i min egen värld, bara gå din väg! Kan jag känna utan att ränna, nedför utför bortför. Hejdå min vän jag vill inte vara i kläm. Du är förmycket jag för denna dag. För alla dar vi ses, jag fes, vilken tes? Jag känner mig aldrig som en mes, förens nu! nu (nu nu) är du (du du), alldeles förmycket jag för en som mig, lämna mig ett tag men säg aldrig nej.
hejdå du fina, du var aldrig en pina. hejdå du vackra, allt utan mig kan du tackla. hejdå din djävul, dansa sa han! nej det har du aldrig vart, inte ens i vår kvart.
även om jag så ville kunde jag inte styra över din kille, han med sitt trevliga hem så där kom jag i kläm igen. Jäklar vad svårt att inte hamna i bråk, om vem som ska va ball och om vem som ska va tråk. Vem lever bäst med flest utan att bli hatad som mest? Livet är en fest. Ibland kan jag tro att jag aldrig kommer få ro, ska man då bo över en bro på ett galet zoo? Eller vad ska man göra när livet sviker, skriker och viker. Kanske sätta oss ned och fixa det som är på sned. Med?
Man måste vara säker på sin sak, och inte flippa nåt jävla hak. Hatar denna dikt blev en jävla bikt.

1 kommentar:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=Llyr_ZZpOg4

    På den här videon är alla lika glada och alla har det lika bra. Där behöver dom inte turas om, om vem som ska få ha. Roligt eller fint, helst bara va. Den de önskar! Varför kan inte vi vara så? måste en av oss stå och titta på och inte få? "Men jaaa vetintee hur jaska ståååååehhh"

    SvaraRadera

alla vackra ord