☾ - Kan hända att det är larv men ljuger, det gör jag inte.

torsdag, mars 31

Stockholms läns sjukvårdsområde

Ja jag letade som en galning efter att hitta mors inloggningsuppgifter så jag kunde sjukskriva mig idag och hittade dock ett inte så roligt brev.
"Flicka som vårdats inneliggande på bup kliniken efter suicidförsök."
Vad ska man säga om sånt där?
Hittade en speldosa som jag hade gett Mor och Mats i julklapp 04. Vad är det här? Det är som en film när man hittar ett brev och en speldosa och ba OHMYGARD EVERYBODY IS ALIVE. eller nåt.
Är det "Hitta-saker-som-du-verkligen-inte-inte-vill-hitta-Dagen?"
Ändå vrider jag på speldosan. Och tänker jag på hur cool Mats skulle tycka att jag var nu, med allt Stones, Led Zeppelin och Doors.
Fast dom ivrigen upprepar min "åhsåförskräckliga"-bakrund, och dom säger "Jag vet allt jag har läst din journal, men vad är det du vill ha hjälp med" man ba HALLÅ jag ringde inte upp er och ba snälla ta in mig här jag BEHÖVER verkligen denna behandling.
För var dag som går vill jag mindre och mindre vara medveten om denna jäkla Barn och ungdomspsykriatin.
Jag hatar att ta piller, mina jäkla mediciner. fyfan. Jag kräks.
Jag kräks på idén att någon ska komma och STÖRA mig i mitt liv. Jag hatar er, jag hatar er jäkla makt.
Jäkla speldosan slutar aldrig att spela.
Ingen slutar att spela.
Alla mår bra och ingen har något slags ångestsyndrom alls. någonstans! Ingen kommer bli schitzofren, bli prostituerad, dö eller överhuvudtaget bli SJUK I HUVUDET. PSYKIST INSTABILITET JAG ÄR LEVANDE DÖD.

Och igår åt jag ingen lergigan. och jag trodde jag skulle dö. "Det vackra livet" säger Olle Ljungström och knarkar ihjäl sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

alla vackra ord